Masters TLT-a za 2017 god. došao je do samog kraja. U igri su ostala dvojica takmičara,a samo jedan od njih će ponijeti titulu najboljeg u 2017 god. Prvi finalista je Damir Selimović,koji je nakon odigrana uvodna dva gema,prošao u finale,bez daljnje borbe,jer je zbog povrede leđa prošlogodišnji finalista Adis Mulabdić morao da preda meč.

Drugi finalista je Zlatan Mušanović,koji je u polufinalu zasluženo savladao Mirzu Nukića sa rezultatom 64 76,te se kao i Selimović plasirao u svoje prvo finale TLT-a. Koliko je ovogodišnja liga bila interesantna i zanimljiva,govori podatak da ćemo zasigurno imati novog šampiona TLT-a,četvrtog po redu,te ponovo na taj način promovirati ovo prestižno takmičenje,kada je rekreativni tenis u pitanju,u jedno od zasigurno najboljih takmičenja u BiH.

Kako je finale bilo planirano za nedelju 02.07.2017 god.a zbog vremenskih uslova,neće biti u prilici da se odigra,pomjera se za ponedeljak u istom terminu. U slučaju da nam i tada vrijeme ne bude dozvoljavalo odigravanje,naknadno ćemo objaviti termine.

U finale parova plasirali su se Smailagić i Mehić,koji će svoj finalni meč odigrati naredne sedmice,nakon drugog odigranog polufinalnog meča.

 

ORGANIZATOR