Cijenjeni takmičari,

prvi turnir za teniske rekreativce TLT TK ZMAJ OPEN,održati će se narednog vikenda tj.subotu 15 I nedelju 16.09.2018 god. za singl kategoriju. Takmičenje u dubl konkurenciji,planirano je za vikend poslije 24 I 25.09.2018 god. Trenutno imamo  prijavljenih 20 takmičara u singl kategoriji,te 12 parova u dublu. Prijave su i dalje otvorene,a konačni spisak i prijave,kao I izvlačenje parova je planirano za subotu 15.09 ujutro od 9 do 10 sati. Odmah nakon izvlačenja parova,turnir počinje,a završava se u nedelju 16.09 u večernjim satima,kada je planirano proglašenje pobjednika. Pozivamo još jednom sve zainteresovane,da se prijave I tako uveličaju prvi TLT TK ZMAJ OPEN. Za sve dodatna pitanja,stojimo Vam na raspolaganju.

SPORTSKI POZDRAV,

ORGANIZATOR.

Poštovani takmičari,

liga u dubl konkurenciji jesen 2018 se neće igrati,zbog toga što ćemo imati turnir u dubl konkurenciji TLT TK ZMAJ OPEN 2018 GOD. Svi prijavljeni parovi za ligu,automatski su izvršili prijavu za turnir,tako da su njihove prijave zabilježene. Svi zainteresirani parovi u dubl konkurenciji,mogu izvršiti prijave za turnir na TK Zmaj ili na stranici.

SPORTSKI POZDRAV,

ORGANIZATOR.

Poštovani,

kao što ste vidjeli,otvorene su prijave za 1 TLT TK Zmaj OPEN 2018 GOD.za teniske rekreativce. Zbog podudaranja sa mečevima lige,turnir će se igrati u trajanju od dvije do tri sedmice,ovisno o broju prijavljenih igrača,na terenima TK Zmaj,a počinje u pon.17.09.2018 GOD.Prijave isto možete napraviti kod Aide na TK Zmaju,kao i na zvaničnoj stranici. Pravo učešća imaju svi rekreativci,bez obzira igraju li trenutno TLT-a ili ne.Takmičari moraju zadovoljavati već poznata pravilia takmičenja TLT-a.Takmičenje u parovima za turnir,isto možete prijaviti na TK Zmaj(Aida). Na stranici je objavljena i rang lista( ranking) igrača,tako da svaki igrač ima jasnu sliku trenutnog položaja. Bodovanja za turnir i ligu imate navedeno na stranici.

Kotizacije za turnir iznose 10 KM,a možete uplatiti na TK Zmaj(Aida) ili TLT. Molimo Vas da zbog kompletne organizacije oba takmičenja,kotizacije  za ligu uplatite najkasnije do 10.09 a za turnir do 17.09.2018 GOD.

SPORTSKI POZDRAV,

ORGANIZATOR.

 

Prijave za turnir možete uraditi popunjavanjem prijavnog obrasca

PRIJAVNI OBRAZAC

Svi zainteresovani teniski rekreativci u kategoriji DUBL mogu se prijaviti na linku ispod

PRIJAVNI OBRAZAC

 LIGA 1

  GRUPA A   GRUPA B    GRUPA C   GRUPA D
1 Ekrem Čolo 1 Adis Mulabdić 1  Nedim Pirić  1 Omar Husić
2 Mirza Nukić 2 Haris Dautović 2  Zlatko Mušanović  2 Zlatan Mulabegović
3 Davor Okanović 3 Namika Smailagić 3  Admir Atić  3 Amer Bajrić
4 Hazim Terzić 4 Edin Cipurković 4  Saša Vilušić  4 Dragan Tunjić
5 Damir Selimović 5 Mario Zovko 5  Danijel Stjepanović  5 Samir Butković

LIGA 2.

  GRUPA A   GRUPA B    GRUPA C   GRUPA D
1 Eldar Hadžiefendić 1 Ivan Bandić 1 Amir Beganović  1 Kemal Arifhodžić
2 Samir Arnaut 2 Samir Osmanović 2 Tarik Žunić  2 Nikola Čiča
3 Nedret Kikanović 3 Izet Mujezinović 3 Edin Muharemagić  3 Žarko Šimić
4 Adnan Hadžić 4 Omar Mehanović 4 Mirza Efendić  4 Admir Kurtčehajić

 

Kako smo ranije naglasili, sa jesenjom ligom uvodimo sistem sakupljanja  bodova za takmičare TLT-a. Obzirom da sistem uvodimo od jesenje lige,bodovi sakupljeni u proljetnom dijelu takmičenja,takodjer će se priznavati,kako bi mogli na kraju 2018 god.imati final ranking takmičara,na osnovu koga će se formirati lige za 2019 god. od koje bodovanje,ponovno starta od početka.Način bodovanja takmičara: Pobjedinik lige 1 osvaja 200 bodova,finalista 180, polufinalisti 150, 4- finalisti 100. Takmičari koji se neplasiraju u 4 - finale,a ostvare u grupi jednu ili više pobjeda,za svaku pobjedu dobivaju 20 bodova. Plasmanom u 4 - finale,takmičar podliježe bodovanju koje je važi za taj nivo takmičenja. Liga 2 : pobjednik 100 bodova,finalista 80,polufinalista 50 bodova. Još jedan novitet TLT-a je organizacija turnira Zmaj open 2018 god. gdje ćemo u koordinaciji sa TK Zmaj od Bosne,sredinom septembra organizovati turnir za sve zainteresovane takmičare,gdje će svaki takmičar moći da sakupi dodatne bodove,koji će mu ulaziti u ukupni ranking. Bodovanje kroz turnir:Pobjednik 150 bodova,finalista 120,poll finalista 100 bodova,a ako kostur ždrijeba bude veći,4 finalistI će dobivati po 50 bodova. Prijave za turnir će biti objavljena na stranici,te će se moći prijaviti i takmičari koji nisu trenutno niti u jednoj od liga,naravno uz poštovanje već poznatih pravila.Tačne termine i prijave odigravanja liga I turnira,kao i trenutni ranking,objavit ćemo u narednih par dana.

VELIKI SPORTSKI POZDRAV,

ORGANIZATOR.

Cijenjeni takmičari,

došlo je vrijeme za ponovno  druženje i novo takmičenje,na zemljanim terenima našeg grada.Kao i prethodnih godina,ekipa okupljena oko TLT-a,odlučila je organizovati jesenju ligu za teniske amatere. Liga će biti formirana kao i prethodna,sa prvom I drugom ligom. Novitet od narednog takmičenja će biti taj,da ćemo uvesti ranking za takmičare,koji će sakupljati bodove,tokom proljetne i jesenje lige,kao što imamo u najavi organizaciju dodatnog turnira,gdje bi svaki takmičar koji se prijavi,imao mogućnost da zaradi dodatne bodove. Grupe i parovi liga su izvučeni,te će biti objavljeni za nekoliko dana,kada budemo definisali ostale pojedinosti,vezane za takmičenje. 

Kako bi pokrili troškove liga,te kako bi mogli uspiješno nastaviti sa realizacijom ovog nama značajnog projekta,kotizacija za svakog takmičara će iznositi 20 KM, dok bi u konkurenciji dublova iznosila 20 KM za par.

Sve pojedinosti o takmičenju,a koje je planirano da starta 27.08.2018 god.objavićemo na stranici u narednih nekoliko dana.

SPORTSKI POZDRAV,

ORGANIZATOR.